Deze pagina is nog in opbouw. https://veiliginternetten.nl/privacyverklaring-generator-start/generate/#start

Privacyverklaring

Ik verzamel persoonsgegevens doordat je reacties kunt plaatsen op blogs, in forums en omdat je een bericht kunt plaatsen in het gastenboek. Ik doe niets met die gegevens, toch moet ik ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regels voldoen. De volgende persoonsgegevens worden verzameld: Naam, E-mailadres, adres website en IP-adres.

Cookieverklaring

Als je deze site bezoekt worden er vier cookies geplaatst. Een sessie cookie van Joomla die vervalt zodra je deze site weer verlaat. Het is een zg. functionele cookie waar geen toestemming voor vereist is. Daarnaast worden er drie cookies van Google Analytics gebruikt voor het bijhouden van bezoekersstatistieken van deze site. De cookie instellingen van Google Analytics zijn aangepast conform deze richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens waardoor expliciete toestemming niet nodig is.

Web hosting

Bert Mulder, de PA3HJH.nl neemt webhosting- en e-maildiensten af van Antagonist. Antagonist verwerkt persoonsgegevens namens mij en gebruikt deze gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Antagonist heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van je persoonsgegevens te voorkomen. Antagonist is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. De algemene voorwaarden van de webhost en de relatie tussen mij en de webhost met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) kun je hier bekijken: https://www.antagonist.nl/downloads/algemene-voorwaarden.pdf